Enchiladas

Enchiladas

Recept

Ontdek het ultieme enchilada-recept met The Spice Club's speciale kruidenmix. Onze eenvoudige, stap-voor-stap handleiding zorgt voor heerlijke, authentieke enchiladas. Perfect voor een snelle, smaakvolle doordeweekse maaltijd. Gezond, gemakkelijk en boordevol smaak!

ingredienten

4 Personen

bereiding

Stap 1: Bereid de Tomatensaus

  • Verwarm de oven voor op 180ยฐC (hetelucht) of 200ยฐC (elektrisch).
  • Doe de 2 blikken tomatenblokjes in een pan en voeg 4 eetlepels THE SPICE CLUB MEXICAN kruidenmix toe.
  • Laat dit op laag vuur pruttelen terwijl je de rest van het gerecht bereidt.

Stap 2: Bereid het Gehaktmengsel

  • Snijd de ui en knoflook fijn.
  • Verhit een beetje olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  • Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit gaar.
  • Snijd de paprika in blokjes en voeg deze samen met de uitgelekte maรฏs toe aan het gehakt.
  • Bak dit nog een paar minuten mee tot de paprika iets zachter wordt.
  • Voeg op het laatste moment 1 extra eetlepel THE SPICE CLUB MEXICAN kruidenmix toe voor extra smaak.

Stap 3: Vul en Rol de Enchiladas

  • Smeer een dun laagje crรจme fraรฎche over elke tortilla.
  • Schep het gehaktmengsel in het midden van elke tortilla en rol ze op tot enchiladas.
  • Leg de opgerolde tortilla's in een ingevette ovenschaal.
  • Schenk een deel van de tomatensaus over de enchiladas. Bewaar wat saus voor later.
  • Bestrooi de enchiladas royaal met geraspte kaas.

Stap 4: Bak de Enchiladas

  • Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak de enchiladas ongeveer 25 minuten, of tot de kaas goudbruin en borrelend is.
  • Haal de enchiladas uit de oven en besprenkel ze met THE SPICE CLUB TOPPING voor extra smaak en knapperigheid, indien gewenst.

Geniet van je zelfgemaakte enchiladas met gehakt en kaas! Serveer met de overgebleven tomatensaus. Eet smakelijk!

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl