Gebakken Kabeljauw met Citroen

Gebakken Kabeljauw met Citroen

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recept

Ovengebakken kabeljauw met citroen, knoflook en The Spice Club Seafood Lover mix. Een gezonde en makkelijke ovenschotel – perfect voor een lichte avondmaaltijd.

ingredienten

4 Personen

  • 4 kabeljauwfilets zonder huid (ca. 120–170 g per stuk)
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • Snufje zwarte peper
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 el bosui of bieslook, fijngehakt
  • 1 teen knoflook, fijngehakt (of ½ tl knoflookpoeder)
  • 1 kleine citroen, in partjes

Tip: Heerlijk met geroosterde aardappeltjes of een frisse couscoussalade met groenten.

bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2
Dep de kabeljauwfilets droog. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met Seafood Lover mix, zwarte peper en de knoflook. Wrijf zachtjes in zodat de kruiden goed intrekken.

Stap 3
Leg de filets op de bakplaat en bak 12–15 minuten, tot de vis stevig is en gemakkelijk uit elkaar valt.

Stap 4
Bestrooi vlak voor het serveren met bosui of bieslook en knijp er wat citroensap over. Serveer met extra citroenpartjes.

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl