Knapperige Parmesaanse Frietjes

Knapperige Parmesaanse Frietjes

Recept

Ontdek hoe je zelf de lekkerste knapperige Parmezaanse aardappelfrietjes maakt - een eenvoudig recept voor beginners!

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Oven Voorverwarmen en Aardappelen Voorbereiden

  • Verwarm je oven voor op 220°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Spoel de aardappelen af en droog ze goed. Snijd de aardappelen in dunne frietjes (ongeveer 1 cm dik).
  • Meng de aardappelschijfjes in een grote kom met 2 eetlepels maizena totdat ze goed bedekt zijn.

STAP 2: Aardappelen Bakken

  • Besprenkel de bedekte aardappelen met 2 eetlepels olijfolie.
  • Strooi THE SPICE CLUB POTATO kruidenmix eroverheen. Meng opnieuw om gelijkmatige dekking te garanderen.
  • Leg de frietjes op de voorbereide bakplaat. Bak ze gedurende 20 minuten.

STAP 3: Kaas Toevoegen

  • Terwijl de frietjes bakken, hak je 2 teentjes knoflook fijn en rasp je 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas.
  • Haal de frietjes uit de oven. Terwijl ze nog warm zijn, strooi je de geraspte Parmezaanse kaas eroverheen. Meng voorzichtig.

STAP 4: Garneer en Serveer

  • Garneer de frietjes met verse peterselie.
  • Voeg eventueel wat THE SPICE CLUB TOPPING toe voor extra smaak & crunch.
  • breng eventueel op smaak met peper & zout

Geniet van deze heerlijke knapperige Parmezaanse aardappelfrietjes! Perfect voor beginners om te maken.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl