Snelle pasta bolognese

Snelle pasta bolognese

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recept

1. Kook de pasta:

Breng een grote pan water aan de kook en kook de pasta volgens de verpakking al dente. Giet af en bewaar eventueel een kopje kookvocht.

2. Bak de saus:

Verhit een grote koekenpan of hapjespan. Bak het gehakt op middelhoog vuur rul in ca. 5 minuten. Voeg de ui en wortel toe en bak 4–5 minuten mee tot ze zacht zijn.

3. Voeg kruiden en saus toe:

Roer de The Spice Club Pasta Perfection mix erdoor, gevolgd door de tomatensaus. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.

4. Maak het romig:

Voeg de kookroom toe en roer door. Laat nog 2–3 minuten sudderen. Voeg eventueel een beetje pastawater toe als de saus te dik is.

5. Serveer:

Schep de pasta door de saus of serveer apart. Garneer eventueel met Parmezaan of verse basilicum.

Tip: Geen gehakt in huis? Deze saus is ook heerlijk met linzen of vegetarisch rulgehakt!

ingredienten

4 Personen

  • 450 g rundergehakt (min. 20% vet)
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 wortels, geschild en fijngehakt
  • 4 el The Spice Club Pasta Perfection mix
  • 400 ml tomatensaus (ongekruid of gezeefd)
  • 450 g pasta (zoals spaghetti, fusilli of penne)
  • 200 ml kookroom (light of vol, naar voorkeur)
  • Optioneel: geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum voor erbij

bereiding

Een snelle variant van de klassieke Bolognese – ideaal voor drukke doordeweekse dagen. Kruidig, romig en binnen 30 minuten op tafel!

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl