The Spice Club zalm uit de airfryer of oven

The Spice Club zalm uit de airfryer of oven

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recept

Sappige zalm met een knapperig randje, op smaak gebracht met onze Seafood Lover mix. Klaar in minder dan 15 minuten!

ingredienten

4 Personen

  • 4 zalmfilets (à ca. 170 g, met of zonder huid)
  • 3–4 el olijfolie
  • 4 el The Spice Club Seafood Lover
  • 1 citroen, in partjes
  • 250 g cherrytomaten (optioneel)

bereiding

1. Voorbereiden:
Dep de zalmfilets droog en bestrijk ze aan beide kanten met een beetje olijfolie. Bestrooi royaal met de Seafood Lover mix en laat 5 minuten intrekken.

2. Bereiden (kies een methode):

  • Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de zalm in het mandje (gebruik eventueel bakpapier) en bak 8–10 minuten. Voeg halverwege de cherrytomaten toe voor een extra smaakvolle twist.
  • Oven: Verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderwarmte). Leg de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat of ovenschaal. Verdeel de cherrytomaten eromheen. Bak 12–15 minuten tot de zalm mooi gaar is.

3. Serveren:
Serveer de zalm met citroenpartjes en eventueel wat extra olijfolie of verse peterselie.

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl