Verse Tomaten Soep

Verse Tomaten Soep

Recept

Ontdek de gezonde smaken van onze zelfgemaakte Italiaanse tomatensoep. Bereid met verse tomaten en onze kruiden. Deze soep is de perfecte gezonde comfortmaaltijd. Laag in zout en vol met vitamines.

ingredienten

4 Personen

bereiding

Stap 1: Ui en Kruiden Bakken

  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui toe en sauteer tot ze zacht en doorschijnend zijn.
  • Voeg vervolgens de geperste knoflook toe en THE SPICE CLUB ITALIAN kruidenmix. Laat dit alles 1-2 minuten koken om de smaken goed los te maken.

Stap 2: Soep Bereiden

  • Voeg de gehalveerde tomaten, 500 ml water en THE SPICE CLUB GREEN GODDESS kruidenmix (of een bouillonblokje) toe aan de pan.
  • Breng het geheel aan de kook, verminder dan het vuur en laat de soep 30-40 minuten sudderen. Dit geeft de tomaten de tijd om zacht te worden en de smaken te ontwikkelen.

Stap 3: Soep Pureren

  • Gebruik een staafmixer of een gewone blender om de soep te pureren tot een gladde massa. Als je een blender gebruikt, laat de soep dan eerst een beetje afkoelen en wees voorzichtig bij het overbrengen, omdat hete vloeistof kan spatten.

Stap 4: Op Smaak Brengen

  • Proef de soep en breng deze op smaak met zout en peper naar wens. Als je van een crunchy twist houdt, kun je extra THE SPICE CLUB TOPPING toevoegen voor extra smaak en knapperigheid.

Stap 5: Serveren en Genieten

  • Serveer de romige tomatensoep warm, gegarneerd met verse basilicumblaadjes. Het is een heerlijke soep met een verrassende twist van THE SPICE CLUB kruidenmixen, perfect voor zowel beginners als ervaren koks.

Geniet ervan!

Informatie over zout

We krijgen regelmatig de vraag waarom er geen zout in onze producten zit, maar soms wel in de recepten. Lees via onderstaande link meer hierover en hoe het verminderen van zout inname bijdraagt aan jouw gezondheid & portemonnee.

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl