The Spice Club Chicken Burger

Der Spice Club Chicken Burger

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Een sappige kipburger vol smaak, dankzij de The Spice Club Burger Blend. Serveer met frisse toppings en je favoriete sausjes voor een echte feel-good burgeravond!

zutaten

4 Personen

  • ½ middelgrote ui, fijngehakt
  • 450 g kipgehakt (of kalkoengehakt)
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 2 el ketchup
  • 4 el The Spice Club Burger Blend
  • 1 el olijfolie
  • 4 volkoren hamburgerbroodjes
  • 4 plakjes cheddar (optioneel)

Toppings:

  • Tomaat, in plakken
  • Rode ui, in ringen
  • IJsbergsla
  • Augurk, in plakjes
  • Rode paprika, in reepjes
  • Ketchup en mosterd

vorbereitung

1. Maak het burgergehakt:

Meng het kipgehakt met de fijngehakte ui, Worcestershiresaus, ketchup en The Spice Club Burger Blend in een kom. Vorm er 4 gelijke burgers van.

2. Bak de burgers:

Verhit een pan met olie op middelhoog vuur (of gebruik pan spray). Bak de burgers in 5–6 minuten per kant goudbruin en gaar. Voeg eventueel de plakjes cheddar toe in de laatste minuut en laat smelten.

3. Toast de broodjes (optioneel):

Snijd de broodjes open en toast ze kort in een droge pan of oven tot ze licht krokant zijn.

4. Stel je burger samen:

Beleg elk broodje met de kipburger en je favoriete toppings: tomaat, ui, sla, augurk, paprika en saus naar smaak.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl