The Spice Club Chicken Burger

The Spice Club Chicken Burger

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Rezept

Een sappige kipburger vol smaak, dankzij de The Spice Club Burger Blend. Serveer met frisse toppings en je favoriete sausjes voor een echte feel-good burgeravond!

Zutaten

4 Personen

  • ½ middelgrote ui, fijngehakt
  • 450 g kipgehakt (of kalkoengehakt)
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 2 el ketchup
  • 4 el The Spice Club Burger Blend
  • 1 el olijfolie
  • 4 volkoren hamburgerbroodjes
  • 4 plakjes cheddar (optioneel)

Toppings:

  • Tomaat, in plakken
  • Rode ui, in ringen
  • IJsbergsla
  • Augurk, in plakjes
  • Rode paprika, in reepjes
  • Ketchup en mosterd

Vorbereitung

1. Maak het burgergehakt:

Meng het kipgehakt met de fijngehakte ui, Worcestershiresaus, ketchup en The Spice Club Burger Blend in een kom. Vorm er 4 gelijke burgers van.

2. Bak de burgers:

Verhit een pan met olie op middelhoog vuur (of gebruik pan spray). Bak de burgers in 5–6 minuten per kant goudbruin en gaar. Voeg eventueel de plakjes cheddar toe in de laatste minuut en laat smelten.

3. Toast de broodjes (optioneel):

Snijd de broodjes open en toast ze kort in een droge pan of oven tot ze licht krokant zijn.

4. Stel je burger samen:

Beleg elk broodje met de kipburger en je favoriete toppings: tomaat, ui, sla, augurk, paprika en saus naar smaak.

Informationen über Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, denn wir möchten 100 % reine Zutaten liefern, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Gerichten Salz hinzufügen möchten, können Sie dies natürlich tun. Mit unseren Mischungen haben Sie die Kontrolle über Ihre Salzaufnahme, je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schicken Sie uns eine E-Mail info@thespiceclub.nl