Cajun Pasta met Garnalen
Recipe
Geniet van deze romige Cajun Shrimp Pasta, vol sappige garnalen, rijke Cajun-kruiden, romige saus en Parmezaanse kaas. Perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd!
ingredients
4 persons
- 300 g pasta (penne, fettuccine of farfalle)
- 400 g grote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt en zonder staart (ongeveer 24 stuks)
- 4 eetlepels extra vierge olijfolie
- 2 eetlepels vers citroensap (van 1 citroen)
- 4 theelepels The Spice Club Cajun mix
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 100 ml kippenbouillon
- 1 theelepel suiker of honing (optioneel)
- 2 Roma-tomaten, in blokjes
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 250 ml zure room (light)
- 100 g geraspte Parmezaan, plus extra voor serveren
- Bosje platte peterselie, fijngehakt, voor serveren
preparation
Kook de pasta:
Kook de pasta in water volgens de aanwijzingen op de verpakking tot deze al dente is. Giet af en zet apart.
Bereid de garnalen:
Meng de garnalen met 2 eetlepels olijfolie, citroensap en The Spice Club Cajun mix. Laat dit minstens 10 minuten marineren.
Bak de garnalen:
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de garnalen toe en bak ze 2-3 minuten per kant, tot ze roze en gaar zijn. Haal de garnalen uit de pan en zet apart.
Maak de saus:
Voeg de knoflook toe aan de pan en bak kort tot het geurt. Voeg de kippenbouillon, tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Laat 5 minuten zachtjes koken.
Voeg de zure room en Parmezaan toe. Roer tot de kaas gesmolten is en de saus indikt.
Combineer en serveer:
Voeg de gekookte pasta en garnalen toe aan de saus en roer goed door. Garneer met extra Parmezaan en peterselie. Serveer direct en geniet!
recommendations
Contact
Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl
Free Shipping
Spend €40.00 for free shipping!
pay safely
We accept Visa, Mastercard, iDEAL