Avocado toast met gepocheerd ei

Avocado toast with poached egg

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This avocado toast with poached egg is a nutritious and tasty dish, perfect for breakfast, brunch or lunch. The addition of The Spice Club Everything Bagel Topping gives an extra dimension to the taste.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 sneetjes volkorenbrood naar keuze
  • 1 limoen, gehalveerd
  • 1 middelgrote avocado, geschild, ontpit en in dunne plakjes gesneden
  • 2 eetlepels The Spice Club Topping
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel witte azijn

preparation

Roast bread:

  • Rooster de sneetjes volkorenbrood in een broodrooster of koekenpan tot ze goudbruin en knapperig zijn.​

Preparing avocado:

  • Besprenkel de dunne plakjes avocado met het sap van de gehalveerde limoen

Poaching:

  • Breng een middelgrote pan met water aan de kook en voeg de witte azijn toe.
  • Draai het vuur laag zodat het water net onder het kookpunt blijft.
  • Breek een ei in een klein kommetje.
  • Maak met een lepel een draaikolk in het water en laat het ei voorzichtig in het midden van de draaikolk glijden.
  • Laat het ei 3 tot 4 minuten pocheren tot het eiwit gestold is maar de dooier nog zacht.
  • Haal het ei met een schuimspaan uit het water en laat het uitlekken op keukenpapier. Herhaal dit proces voor de overige eieren.

Compile toast:

  • Leg de geroosterde sneetjes brood op borden.
  • Verdeel de plakjes avocado gelijkmatig over de toast en breng op smaak met zout en peper.
  • Leg op elke avocado toast een gepocheerd ei.
  • Bestrooi de bovenkant met The Spice Club topping voor extra smaak en textuur.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl