"Bang Bang" Zalm met Avocado & Komkommer Salsa

"Bang Bang" Zalm met Avocado & Komkommer Salsa

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Bang Bang zalm met The Spice Club Poke Topping, romige chilisaus en frisse avocado-komkommersalsa. Een makkelijk en smaakvol ovengerecht dat perfect combineert met rijst.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Voor de zalm

  • 700 g zalmfilet, in 4 porties gesneden
  • 4 el The Spice Club Poke Topping (voor garnering)
  • 4 el the spice club lemon pepper (optioneel)

Bang Bang saus

  • 60 g mayonaise light (ca. 4 el)
  • 2 el zoete chilisaus
  • 1 teen knoflook, geraspt
  • 1 tl sojasaus

Avocado-komkommer salsa

  • 1 avocado, in blokjes
  • ½ komkommer, in kleine blokjes
  • ½ rode ui, fijngesneden
  • Sap van ½ limoen
  • 1 el olijfolie

Voor erbij

  • Gekookte rijst
  • Optioneel: chili crisp voor extra pit

preparation

Stap 1 – Zalm voorbereiden

Verwarm de oven of airfryer voor op 200 °C. Dep de zalm droog, bestrooi met de zalm met lemon pepper (optioneel) en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

Stap 2 – Saus maken

Meng mayonaise, zoete chilisaus, knoflook en sojasaus in een kommetje. Zet de helft apart om later over de zalm te serveren.

Stap 3 – Zalm bakken

Verdeel een dun laagje saus over de zalmfilets. Bak 10 minuten in het bovenste gedeelte van de oven of airfryer.

Stap 4 – Salsa maken

Meng avocado, komkommer, rode ui, limoensap, olijfolie in een kom. Laat kort intrekken.

Stap 5 – Serveren

Serveer de zalm op een bedje van rijst, met de avocado-komkommersalsa ernaast. Lepel de achtergehouden saus erover en garneer met chili crisp en Poke Topping.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl