Chicken Burger met Avocado Spread en Basilicum Mayo

Chicken Burger with avocado spread and basil mayo

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious chicken burger with avocado spread and homemade basil mayo. Perfectly seasoned with The Spice Club Chicken spice mix for a tasteful meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

For the chicken citizen:

  • 450 gram kipgehakt
  • 80 ml paneermeel
  • 4 Hamburger Broodjes
  • 2 eetlepels verse basilicum, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, geraspt
  • 80 ml geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 theelepels The Spice Club Chicken kruidenmix
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 eetlepels olie
  • 4 plakjes kaas
  • Optioneel Sla & Tomaten ter garnering

For the Basil Mayo:

  • 120 ml mayonaise
  • 1 cup (circa 25 g) licht verpakte basilicumblaadjes, fijngehakt
  • 1 eetlepel citroensap (van 1 citroen)
  • 1 teentje knoflook, geraspt (optioneel)
  • 1 theelepel The Spice Club Chicken kruidenmix

For the avocado spread:

  • 1 grote avocado
  • 1 theelepel citroensap (van 1 citroen)

preparation

Step 1: Make the Chicken Burgers

  • Meng in een grote kom het kipgehakt, paneermeel, basilicum, geraspte knoflook, Parmezaanse kaas, The Spice Club Chicken kruidenmix, zout, peper.
  • Vorm het mengsel in vier gelijke burgers.
  • Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de burgers 4-5 minuten per kant tot ze goudbruin en doorbakken zijn.
  • Leg aan het einde van de baktijd een plakje kaas op elke burger en laat smelten.

Step 2: Make the Basil Mayo

  • Meng in een kleine kom de mayonaise, fijngehakte basilicum, citroensap, geraspte knoflook (optioneel) en The Spice Club Chicken kruidenmix. Zet apart.

Step 3: Make the avocado spread

  • Prak de avocado in een kom en meng met het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

Step 4: Serve the burgers

  • Besmeer de onderste helft van een broodje met de avocado spread.
  • Garneer optioneel met tomaten schijfjes en sla
  • Leg de chicken burger met gesmolten kaas erop.
  • Voeg de basilicum mayo toe op de bovenste helft van het broodje.
  • Sluit het broodje en serveer de burgers met een frisse salade of frietjes.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl