Chili Con Carne met Chorizo

Chili con carne with chorizo

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover a delicious recipe for spicy chilli con carne. Follow these simple steps for a perfect meal full of taste. Enjoy Chilli Con Carne with unique taste of Chorizo.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 75 g chorizo
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 el hete saus of sriracha (optioneel)
  • 4 el the spice club mexican
  • 500 g rundergehakt
  • 400 g gehakte tomaten
  • 240 g uitgelekte kidneybonen
  • 1 limoen
  • 25 g koriander (optioneel ter garnering)
  • 200 g zure room (optioneel ter garnering)
  • Olijfolie

preparation

Step 1: Prepare vegetables and chorizo

  • Snipper 1 ui en 1 paprika.
  • Hak 75 g chorizo fijn.
  • Verhit een scheutje olijfolie in een grote pan op middellaag vuur.
  • Voeg de gesneden ui, paprika en chorizo toe aan de pan.
  • Bak gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn.

Step 2: Add spicy base

  • Voeg 1 teentje knoflook, 1 el tomatenpuree, 2 el hete saus, 4 el the spice club mexican toe aan de pan.
  • Roer en bak nog eens 3 minuten.
  • Schep de inhoud van de pan in een kom en zet opzij.

Step 3: Baking minced meat

  • Plaats dezelfde pan terug op het vuur en verwarm op zeer hoog vuur.
  • Voeg 500 g rundergehakt toe aan de pan en voeg een snufje zout toe.
  • Bak het gehakt gedurende enkele minuten tot het aan alle kanten bruin is.

Step 4: Add vegetable mixture

  • Voeg het uien- en paprikamengsel weer toe aan de pan.
  • Voeg 400 g gehakte tomaten en een half blikje water toe.
  • Roer goed, schraap de bodem van de pan.

Step 5: Kidney beans and simmering

  • Voeg 240 g uitgelekte kidneybonen toe.
  • Breng zachtjes aan de kook en laat minstens een uur sudderen, af en toe roerend.

Step 6: Lime juice and tasting

  • Zodra het gerecht is ingedikt en vol van smaak is, haal je het van het vuur.
  • Pers het sap van 1 limoen erover en roer goed.
  • Proef om de smaak te controleren en voeg indien nodig meer zout en peper toe.

Step 7: Serve

  • Serveer de pittige Chilli con Carne over rijst.
  • Bestrooi met gehakte koriander en voeg eventueel een lepel zure room toe.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl