Kabeljauw & Aardappeltjes in romige saus

Cod and potatoes in creamy sauce

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover a delicious recipe for fried cod and potatoes in creamy cheese sauce. Easy to make and full of taste. Perfect for a weekday evening meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 450 gram aardappelen, in stukken van 2,5 cm gesneden
  • 2 eetlepels ongezouten boter
  • 1 grote sjalot, fijngehakt
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 240 ml kookroom (light)
  • 150 ml kip- of visbouillon
  • 4 tl The Spice Club Vis Kruidenmix
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 2 eetlepels citroensap (van 1 citroen)
  • 2 theelepels Dijon mosterd
  • 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt
  • 450 gram kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
  • Bosje peterselie (optioneel)

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakplaat lichtjes in met olijfolie.
  2. Leg de aardappelstukjes op de bakplaat en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot de aardappels goudbruin en gaar zijn.
  3. Verhit ondertussen de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de sjalot en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 2-3 minuten.
  4. Voeg de slagroom, kip- of visbouillon, The Spice Club Vis Kruidenmix, citroenrasp, citroensap, Dijon mosterd en kappertjes toe aan de pan. Laat sudderen tot de saus iets is ingedikt, ongeveer 5-7 minuten.
  5. Voeg de kabeljauwfilets toe aan de saus en laat ze zachtjes sudderen tot ze gaar zijn, ongeveer 5-7 minuten.
  6. Verdeel de gebakken aardappels over borden en leg de kabeljauwfilets erbovenop. Schep de romige kaassaus over de vis en aardappels. Garneer met fijngehakte peterselie indien gewenst.
  7. Serveer direct en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl