Probeer deze smaakvolle Crispy Zalm voor een snelle en indrukwekkende maaltijd. De heerlijke kruiden van The Spice Club Cajun Rub geven de zalm een perfecte balans van pittigheid en warmte, terwijl het roosteren in olijfolie en boter zorgt voor een knapperige buitenkant en een sappige binnenkant. Geserveerd met een partje citroen, is dit gerecht perfect voor een doordeweekse avond of een speciaal diner.
ingredients
4 persons
4 zalmfilets (ongeveer 125 g per stuk)
4 eetlepels The Spice Club American Rub
2 eetlepels extra vierge olijfolie
2 eetlepels ongezouten boter, gesmolten
1 citroen, in partjes gesneden
preparation
Verwarm een grote koekenpan, bbq of grill op middelhoog vuur.
Dep de zalmfilets droog met keukenpapier. Wrijf elke filet in met The Spice Club Cajun Rub, zodat de kruidenmix goed over de zalm verdeeld is.
Verhit de olijfolie in de hete pan. Zodra de olie heet is, leg je de zalmfilets met de huid naar boven in de pan. Bak de zalm 3-4 minuten aan één kant, of totdat de kruiden donker en knapperig worden (maar niet verbranden).
Draai de zalm om en voeg de gesmolten boter toe aan de pan. Bak nog eens 3-4 minuten, of totdat de zalm naar wens is gaar.
Haal de zalm uit de pan en serveer direct met een partje citroen om eroverheen te knijpen.
Geniet van deze smakelijke Crispy Zalm met een frisse salade, geroosterde groenten, of rijst voor een complete maaltijd.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.