Ei-Kokos masala curry

Ei-Kokos masala curry

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Geniet van een romige egg coconut masala curry met kokosmelk, garam masala en gekookte eieren. Dit eenvoudige, kruidige gerecht is perfect voor een snelle, smaakvolle maaltijd met rijst.

ingredients

4 persons

  • 3 el plantaardige olie of olijfolie
  • 6 eieren, hardgekookt en gepeld
  • 2 el The Spice Club Garam Masala
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 middelgrote rode uien, zeer dun gesneden
  • 4 cm verse gember, fijn geraspt
  • 3 verse groene pepers, dun gesneden, met zaden
  • 1 tl suiker (optioneel)
  • Handvol korianderblaadjes, gehakt
  • Rijst om erbij te serveren

preparation

Stap 1: Bak de uien en kruiden

  • Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de dun gesneden rode uien toe en bak ze 5-7 minuten tot ze zacht en goudbruin zijn.
  • Voeg de fijn geraspte gember en gesneden groene pepers toe en bak dit nog 2-3 minuten, zodat de smaken goed vrijkomen.

Stap 2: Voeg de garam masala en kokosmelk toe

  • Voeg 2 el The Spice Club Garam Masala toe aan de pan en roer goed door. Bak de kruiden kort mee, ongeveer 1 minuut.
  • Giet vervolgens de kokosmelk erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de saus 5-7 minuten zachtjes pruttelen zodat deze iets kan indikken.

Stap 3: Voeg de eieren toe

  • Voeg de hardgekookte, gepelde eieren toe aan de saus. Laat de eieren nog 5 minuten in de saus sudderen, zodat ze de smaken goed kunnen opnemen.
  • Voeg naar smaak 1 tl suiker toe voor een subtiele zoetheid (optioneel).

Stap 4: Serveer en garneer

  • Garneer de curry met gehakte korianderblaadjes en serveer het gerecht met gestoomde rijst.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl