Ei-Kokos masala curry

Egg-coconut masala curry

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a creamy Egg Coconut Masala Curry with coconut milk, Garam Masala and boiled eggs. This simple, spicy dish is perfect for a fast, tasteful meal with rice.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 3 el plantaardige olie of olijfolie
  • 6 eieren, hardgekookt en gepeld
  • 2 el The Spice Club Garam Masala
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 middelgrote rode uien, zeer dun gesneden
  • 4 cm verse gember, fijn geraspt
  • 3 verse groene pepers, dun gesneden, met zaden
  • 1 tl suiker (optioneel)
  • Handvol korianderblaadjes, gehakt
  • Rijst om erbij te serveren

preparation

Step 1: Bake the onions and herbs

  • Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de dun gesneden rode uien toe en bak ze 5-7 minuten tot ze zacht en goudbruin zijn.
  • Voeg de fijn geraspte gember en gesneden groene pepers toe en bak dit nog 2-3 minuten, zodat de smaken goed vrijkomen.

Step 2: Add the Garam Masala and coconut milk

  • Voeg 2 el The Spice Club Garam Masala toe aan de pan en roer goed door. Bak de kruiden kort mee, ongeveer 1 minuut.
  • Giet vervolgens de kokosmelk erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de saus 5-7 minuten zachtjes pruttelen zodat deze iets kan indikken.

Step 3: Add the eggs

  • Voeg de hardgekookte, gepelde eieren toe aan de saus. Laat de eieren nog 5 minuten in de saus sudderen, zodat ze de smaken goed kunnen opnemen.
  • Voeg naar smaak 1 tl suiker toe voor een subtiele zoetheid (optioneel).

Step 4: Serve and garnish

  • Garneer de curry met gehakte korianderblaadjes en serveer het gerecht met gestoomde rijst.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl