Krokante Vis met korst van macadamia's

Crispy fish with macadamias crust

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy an exotic taste experience with our noodles with Macadamia Crusted Fish! This recipe combines crispy fish with creamy coconut milk and a spicy chili sauce. Perfectly baked and then immersed in finely chopped macadamia nuts for an irresistible texture.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 400 ml kokosmelk
  • 4 tl The Spice Club indo kruiden
  • 1 eetlepel suiker
  • Zout en peper naar smaak
  • 280 g witte rijst of noodles
  • Extra vierge olijfolie of kookspray
  • 340 g sperziebonen, schoongemaakt
  • 1 ei
  • 60 g rauwe macadamianoten, fijngehakt
  • 450 g witte vis, zoals kabeljauw, heilbot of tilapia, in 4 stukken gesneden
  • 120 ml mayonaise
  • 60 ml zoete chilisaus
  • 3 lente-uitjes, dun gesneden
  • The spice club coco&hazel (ter garnering)

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Giet de helft van de kokosmelk in een kom en voeg de indo kruiden, suiker, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.
  3. Kook de noodles of rijst volgens de instructies op de verpakking. Zet daarna apart.
  4. Zeg nog een pan op het vuur voor de boontjes. Voeg de sperziebonen toe en kook ze gedurende 5-7 minuten, of tot ze gaar zijn maar nog knapperig. Zet apart.
  5. Klop het ei los in een kom. Dompel de visstukken eerst onder in het ei, daarna in het kokosmengsel en daarna in de gehakte macadamianoten, zodat ze volledig bedekt zijn.
  6. Leg de vis in een grote ovenschaal. Bak de gepaneerde visstukken gedurende 15-20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin en gaar zijn. Voeg eventueel de laatste 5 minuten de boontjes toe om ze op te warmen / mee te bakken.
  7. Meng in een kleine kom de andere helft van de kokosmelk, de mayonaise en de zoete chilisaus tot een sausje.
  8. Verdeel de noodles over vier kommen. Voeg vervolgens de gebakken vis, boontjes en garneer met gesneden lente-uitjes toe.
  9. Serveer de saus van mayonaise en zoete chilisaus apart als dip bij de vis.

Enjoy this delicious noodles with Macadamia Crusted Fish!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl