Snelle Garlic Pepper Pasta

Snelle Garlic Pepper Pasta

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Probeer deze smaakvolle Garlic Pepper Pasta voor een eenvoudig en aromatisch pastagerecht. Deze pasta wordt bereid met knoflook, kappertjes, en de Garlic Pepper Mix van The Spice Club, wat zorgt voor een heerlijk intense smaak. Een vleugje kookroom maakt het gerecht extra romig en compleet. Perfect als snelle maaltijd die toch indruk maakt!

ingredients

4 persons

  • 250 g spaghetti
  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 4 teentjes knoflook, gepeld en grof gehakt
  • 4 ansjovisfilets, afgespoeld en grof gehakt (optioneel)
  • 1 eetlepel kappertjes, afgespoeld en grof gehakt
  • 4 theelepels The Spice Club Garlic Pepper Mix
  • 100 ml kookroom light
  • Parmezaanse kaas, voor garnering (optioneel)

preparation

  1. Kook de spaghetti in een grote pan met gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking tot al dente. Giet af, maar bewaar een kopje van het kookvocht.
  2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gehakte knoflook toe en bak 1-2 minuten, of totdat de knoflook goudbruin is (let op dat het niet verbrandt).
  3. Voeg de ansjovis (optioneel) en kappertjes toe aan de pan en roer goed door. Laat nog 1 minuut bakken zodat de smaken goed mengen.
  4. Voeg The Spice Club Garlic Pepper Mix en de kookroom light toe aan de pan. Roer goed door en laat de saus 2-3 minuten zachtjes sudderen.
  5. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en roer alles goed door, zodat de pasta bedekt is met de saus. Voeg indien nodig een beetje van het bewaarde kookvocht toe om de saus romiger te maken.
  6. Proef en breng op smaak met zout en peper naar wens.
  7. Serveer de pasta direct, met geraspte Parmezaanse kaas als optionele garnering.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl