Gebakken Aardappels met Kaas en Spekjes

Baked potatoes with cheese and bacon

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

These baked potatoes with cheese and bacon are the ultimate comfort food.<tr0001>about baked< -t0001>potatoes, combined with melted cheddar cheese and crispy bacon, make this dish a party for every enthusiast of hearty dishes. The addition of The Spice Club Potato Mix gives the potatoes an extra taste boost, while the sour cream and fresh green onions finish the whole nicely.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4-8 grote (zoete) aardappelen (ongeveer 800 g)
  • 300 g spekjes
  • 200 g geraspte cheddar kaas
  • 200 ml creme fraiche light
  • 4 bosuitjes, gehakt
  • 4 theelepels The Spice Club Potato Mix

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Schrob de aardappelen goed schoon en prik er een paar keer in met een vork of snij ze in het midden open. Leg de aardappelen op de bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 45-60 minuten, of totdat ze zacht zijn van binnen en knapperig van buiten.
  3. Bak de spekjes in een koekenpan op middelhoog vuur tot deze goudbruin en krokant is. Voeg de laatste inutt 1 tl the spice club potato toe. Laat de bacon uitlekken op keukenpapier.
  4. Snijd de gebakken aardappelen doormidden en schep voorzichtig het binnenste deel eruit, laat een dunne laag aardappel achter aan de randen.
  5. Meng in een kom de uitgeholde aardappel met creme fraiche, de helft van de geraspte cheddar, 3 tl The Spice Club Potato Mix, en een deel van de gehakte bosuitjes. Roer alles goed door tot een smeuïg geheel.
  6. Vul de aardappelschillen met het aardappelmengsel en bestrooi met de resterende cheddar kaas en verkruimelde bacon.
  7. Zet de gevulde aardappelen terug in de oven en bak nog eens 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
  8. Garneer met de resterende bosuitjes en serveer warm.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl