Gnocchi met Feta

Gnocchi with feta

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy this delicious Italian Gnocchi dish, an easy and fast one-pan dish, prepared with The Spice Club Italian Herbs. The combination of tasteful cherry tomatoes, creamy feta and the subtle garlic hint makes this dish irresistible.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Heat the oven and prepare the ingredients

  • Verwarm je oven voor op 200°C.
  • Neem een grote ovenschaal en leg de cherrytomaten en gnocchi erin.
  • Plaats het blok feta in het midden van de schaal.

Step 2: Season and bin

  • Strooi gelijkmatig 2 eetlepels THE SPICE CLUB ITALIAN kruidenmix over de ingrediënten in de ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper naar eigen voorkeur.
  • Druppel 2 eetlepels olijfolie over de tomaten, gnocchi en feta. Pak de bol knoflook in aluminiumfolie en plaats deze aan de zijkant van de ovenschaal.
  • Zet het geheel 40 minuten in de voorverwarmde oven.

Step 3: Prepare the garlic and basil

  • Haal de ovenschaal uit de oven. Ontdoe de knoflookbol van de aluminiumfolie en snij de bovenkant eraf. Knijp de zachte, geroosterde knoflook uit in de schaal.

Step 4: Mix and serve

  • Voeg het merendeel van de verse basilicum toe aan de schaal en roer alles goed door. De gesmolten feta zal zich mengen met de sappige tomaten en zorgen voor een romige saus.
  • Als de saus te dik lijkt, voeg dan een scheutje water toe om de gewenste consistentie te bereiken.
  • Schep de heerlijke ovengebakken tomaten en feta gnocchi in kommen, garneer met de overgebleven basilicum en strooi wat THE SPICE CLUB TOPPING over de gerechten voor extra smaak en een knapperige textuur.

Enjoy it!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl