Green Goddess Kip Sandwich

Green Goddess Chicken Sandwich

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This creamy green goddess chicken salad is a fresh, spicy twist on the classic chicken salad. Thanks to the avocado, lemon and our salt -free green goddess mix, this salad gets a velvety structure and an explosion of taste - without unnecessary additives. Perfect on toast or in a sandwich, and ideal to make in advance.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 500 g kipfilet
  • 4 el The Spice Club Green Goddess mix
  • 3–4 bosuitjes, grof gehakt
  • 1 rijpe avocado
  • 2 el kappertjes, uitgelekt
  • 2 el citroensap (sap van 1 citroen)
  • 2 el wittewijnazijn of champagneazijn
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • Versgemalen zwarte peper
  • Toast of (zuurdesem)brood, om te serveren

preparation

Step 1 - Garen chicken:

  • Breng een pan water aan de kook. Voeg de kipfilets toe en kook 12–15 minuten op laag vuur tot ze gaar zijn.
  • Haal de kip uit het water, laat iets afkoelen en trek met twee vorken uit elkaar tot dunne reepjes. Zet opzij.

Step 2 - Make dressing:

  • Doe de bosuitjes, knoflook, kappertjes en de Green Goddess mix in een keukenmachine en maal kort fijn.
  • Voeg de avocado, citroensap, wittewijnazijn en olijfolie toe. Breng op smaak met peper. Mix tot een gladde, dikke dressing. Proef en pas aan naar smaak.

Step 3 - Mix chicken:

  • Doe de gescheurde kipfilet in een grote kom. Voeg ongeveer 1 kop (ca. 200 ml) van de dressing toe en meng goed. Voeg meer toe naar smaak.

Step 4 - Serve:

  • Serveer direct op geroosterd brood of als vulling voor een sandwich. Ook heerlijk met een groene salade of in een wrap.
  • Over? Dek af met plasticfolie (direct op de salade om verkleuring te voorkomen) en bewaar tot 2 dagen in de koelkast.

Tip: The remaining dressing is also delicious as a sauce with grilled vegetables or as a dip for raw vegetables.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl