Pasta Primavera

Pasta Primavera

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy creamy green spaghetti with pea sauce, asparagus and The Spice Club Green Goddess for extra taste and texture!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Make the pea sauce

  • Doe 2 eetlepels The Spice Club Green Goddess, 1 gepelde knoflookteen, 50 g pistachenoten, 50 g Parmezaanse kaas, de helft van de erwten, sap van een halve citroen, een handvol basilicumblaadjes, 3 el olijfolie en 3 el water in een blender.
  • Mix tot je een gladde saus krijgt.

Step 2: Cook the spaghetti

  • Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de spaghetti, voeg een snuf zout toe aan het water.
  • Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.

Step 3: Prepare the asparagus

  • Verwijder de harde uiteinden van de asperges. Snij de toppen van de asperges en bewaar deze. Schaaf de stelen met een groenteschiller in repen en zet opzij, soms is dit bij groene aspergers al gedaan.

Step 4: Add asparagus and peas

  • Voeg de asperges, de overgebleven erwten en de gereserveerde aspergetoppen toe aan de pan met spaghetti wanneer deze nog ongeveer 2-4 minuten moet koken, of kook 2-4 minuten apart.

Step 5: Mix everything together

  • Giet alles af (bewaar een kopje kookvocht) en doe het terug in de pan.
  • Voeg het geblende erwtenmengsel toe aan de pan met een scheut kookvocht en meng goed tot een romige saus.
  • Proef en voeg naar smaak zout en extra citroensap toe.

Step 6: Serve the green spaghetti

  • Serveer de groene spaghetti en garneer met geraspte Parmezaanse kaas en een beetje basilicum.

Garnish each portion with The Spice Club Topping for extra crunch and taste. Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl