Pad Thai

Path Thai

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious homemade path Thai with chicken, prepared with the irresistible taste of The Spice Club Thai herbal mix. This popular Asian noodle meal combines the perfect balance between sweet, sour, salt and spicy, with juicy pieces of chicken, crispy vegetables and soft rice noodles. A fast and tasteful meal for weekday evenings.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Preparation

  • Pers de knoflook, snijd de gember, kipfilet en lente-ui in plakjes. Klop de eieren los in een kom.

Step 2: Prepare noodles

  • Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Step 3: Bake garlic and chicken

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote wok of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 minuut.
  • Voeg de kipfilet toe aan de wok en bak tot deze gaar is. Voeg THE SPICE CLUB THAI kruidenmix toe en bak nog 1 minuut. Haal de kip uit de wok en zet apart.

Step 4: Add vegetables and egg

  • Voeg in dezelfde pan de taugé en uien toe aan de wok en bak 1-2 minuten.
  • Schuif de groenten naar de zijkant van de wok en giet de losgeklopte eieren in de lege ruimte. Kluts de eieren tot ze gaar zijn en meng ze dan met de groenten.

Step 5: Add noodles and chicken

  • Voeg de geweekte en uitgelekte rijstnoedels toe aan de wok, samen met de gekookte kip.

Step 6: Prepare sauce

  • Meng in een kommetje THE SPICE CLUB THAI kruidenmix, pindakaas en sriracha-saus. Voeg warm/kokend water toe en meng tot de gewenste dikte.

Step 7: Serve

  • Verdeel de Pad Thai over 4 borden en serveer met partjes limoen aan de zijkant om uit te knijpen.
  • Garneer met THE SPICE CLUB POKE of THE SPICE CLUB COCO & HAZEL voor extra smaak en textuur. Geniet van je zelfgemaakte Pad Thai met kip!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl