Kip (Stir Fry) Roerbak schotel

Chicken (stir fry) stir -fry dish

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This delicious chicken Stir Fry is a simple and tasty dish with broccoli, bell pepper, carrot and a delicious Thai spice mix. This recipe combines tender chicken fillet with fresh vegetables and a homemade honey-soy sauce. Ideal for a fast and healthy meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 150 g broccoli roosjes
  • 450 g kipfilet zonder bot, in dunne plakjes
  • 200 gr rijst
  • 3 eetlepels maïzena
  • 120 ml sojasaus
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 theelepels vers geraspte gember
  • 60 ml honing
  • 4 theelepels The Spice Club Thai kruidenmix
  • 1 eetlepel olie
  • 1 kleine ui, dun gesneden
  • 1 rode paprika, dun gesneden
  • 1 middelgrote wortel, geschild en in dunne plakjes
  • Gesneden bosui, ter garnering (optioneel)
  • The spice club Poke (optioneel ter garnering)

preparation

Step 1: Preparing the chicken and rice

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking
  • Meng in een kom de maïzena, sojasaus, sesamolie, knoflook, gember, honing en The Spice Club Thai kruidenmix.
  • Voeg de dun gesneden kipfilet toe aan het mengsel en laat 10-15 minuten marineren.

Step 2: Prepare vegetables

  • Terwijl de kip marineert, bereid je de groenten voor. Snijd de broccoli in kleine roosjes, de rode paprika en ui in dunne plakjes, en de wortel in dunne schijfjes.

Step 3: Chicken rudder trays

  • Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan of wok op middelhoog vuur. Voeg de gemarineerde kip toe en bak 5-7 minuten tot deze goudbruin is. Haal de kip uit de pan en zet apart.

Step 4: Baking vegetables

  • Voeg de uien, paprika, wortel en broccoli toe aan dezelfde pan en roerbak 5-6 minuten tot ze zacht zijn maar nog wat knapperig.

Step 5: Merging everything

  • Voeg de kip terug in de pan bij de groenten en giet de rest van de marinade erover. Roer alles goed door elkaar en laat 2-3 minuten pruttelen.

Step 6: Serve

  • Garneer met gesneden bosui en the spice club poke voor een extra crunch. Eet smakelijk!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl