Lasagna

Lasagna

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover a healthier version of a classic dish with our healthy lasagna. This tasteful lasagna combines fresh vegetables, and authentic Italian flavors, and at the same time delivers important nutrients.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 pakje volkoren lasagna vellen
  • 500 gr mager rundergehakt
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 800 gr verse tomaten, in blokjes
  • 200 gr verse spinazie
  • 1 courgette
  • 200 gr ricotta kaas
  • 200 gr geraspte mozzarella kaas
  • 4 tl The Spice Club Italian · BESTEL 🛍️
  • The Spice Club Topping (Optioneel ter garnering) · BESTEL 🛍️
  • Peper & Zout naar smaak

preparation

Step 1: Prepare the meat sauce

  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Fruit de fijngesnipperde ui en geperste knoflook tot ze zacht zijn.
  • Voeg het rundergehakt toe en bak het tot het bruin en gaar is. Voeg dan de twee blikken tomatenblokjes en THE SPICE CLUB ITALIAN kruidenmix toe.
  • Laat dit mengsel 20 minuten sudderen, zodat de smaken goed kunnen mengen.

Step 2: Heat the oven

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Step 3: Compile lasagna

  • Begin met een laagje van het gehakt-tomatenmengsel in een grote ovenschaal. Leg daarbovenop een laag lasagnevellen.
  • Vervolg met een laag spinazie en courgetteplakjes.
  • Verdeel de helft van de ricotta en een derde van de geraspte mozzarella over deze laag.
  • Herhaal dit proces tot alle ingrediënten op zijn, en eindig met een laag lasagnevellen bovenop. Zorg ervoor dat de bovenste laag goed bedekt is met de resterende mozzarella.

Step 4: Bake the lasagna

  • Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en bak deze in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
  • Verwijder vervolgens de folie en bak nog eens 10-15 minuten, tot de kaas goudbruin en borrelend is.
  • Laat de lasagne 5-10 minuten rusten voor het serveren.

Garnish with The Spice Club Topping for extra taste and crispiness! Enjoy it!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl