Lasagna Mac N Cheese

Lasagna Mac N Cheese

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover a delicious recipe for macaroni with rich ragu and creamy cheese sauce. Easy to prepare for a tasteful meal. Perfect for an easy weekday meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 500 g rundergehakt
  • 4 el the spice club italian
  • 4 el tomatenpuree
  • 250 ml melk
  • 350 g runderbouillon
  • 400 g macaroni

Bechamel sauce:

  • 750 ml melk
  • 100 g mozzarella kaas
  • 100 g cheddar kaas
  • 40 g Parmezaanse kaas
  • 2 el Dijon mosterd
  • 45 g bloem
  • 45 g boter

preparation

Step 1: Prepare the Ragu

  • Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  • Verhit olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg het rundergehakt toe en bak het gedurende 5 minuten tot het goudbruin is. Haal het gehakt uit de pan en zet het apart.

Step 2: Make the Ragu sauce

  • Voeg nog wat olijfolie toe aan de pan en bak de gesnipperde ui gedurende 5-7 minuten tot ze goudbruin en glazig zijn.
  • Voeg de gehakte knoflook en the spice club italian toe, bak nog 2 minuten en voeg dan de tomatenpuree toe. Bak nog 1 minuut.
  • Verlaag het vuur, voeg het gebakken gehakt weer toe aan de pan en giet de melk en runderbouillon erbij.
  • Breng op smaak met zwarte peper, dek af met een deksel en laat 45 minuten sudderen, regelmatig roerend.

Step 3: Make the bechamel sauce

  • Begin met de saus door alle drie de kazen te raspen.
  • Smelt de boter in een grote pan, voeg de bloem toe en bak 2-3 minuten tot het nootachtig ruikt.
  • Voeg geleidelijk de melk toe, onder voortdurend roeren.
  • Breng aan de kook, verlaag het vuur en laat 2 minuten sudderen tot het dikker wordt.
  • Voeg de mosterd en Parmezaanse kaas toe, samen met de helft van de cheddar en mozzarella.

Step 4: Prepare the pasta and gratinate

  • Verwarm de grill (of oven) voor op 200 graden.
  • Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de macaroni toe en kook 1 minuut korter dan de instructies op de verpakking aangeven.
  • Giet de pasta af en bewaar een kopje van het kookwater.
  • Meng de pasta met de ragu en een scheutje van het bewaarde water, goed mengen om alle pasta te bedekken.
  • Doe het mengsel in een ovenschaal en giet de kaassaus erover.
  • Strooi de resterende mozzarella en cheddar erover en zet het geheel onder de grill (of in de oven) gedurende 5-10 minuten tot het bubbelt en goudbruin is. Geniet van je heerlijke maaltijd!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl