Limoen Kip Couscous

Lime chicken couscous

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy this fresh lime chicken couscous with grilled corn and cherry tomatoes, perfect for the summer barbecue or a light meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 el honing
  • 250 ml appelciderazijn of rode wijnazijn
  • 4 tl The Spice Club couscous kruidenmix
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 600 g kippendijen zonder vel en bot
  • 250 g couscous
  • 1 blikje of 2 middelgrote maiskolven, schoongemaakt
  • 250 g cherrytomaten, gehalveerd
  • Peper naar smaak
  • 1 citroen, in partjes
  • Verse basilicumblaadjes, ter garnering

preparation

Step 1: Marinate the chicken

  • Meng de honing, appelciderazijn, 2 el olijfolie en 4 tl The Spice Club couscous kruidenmix in een kom. Leg de kippendijen in de marinade en zorg ervoor dat ze goed bedekt zijn. Laat minimaal 30 minuten marineren, bij voorkeur langer.

Step 2: Prepare the couscous

  • Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.

Step 3: grilling chicken and vegetables

  • Verwarm een grill of grillpan voor en bestrijk deze met plantaardige olie. Grill de kippendijen ongeveer 6-8 minuten per kant tot ze goudbruin zijn.
  • Grill de maiskolven 8-10 minuten tot ze licht geroosterd zijn. Laat iets afkoelen en snijd de mais van de kolven. Gebruik je mais uit blik dan kan je deze even een paar minuten meebakken met de kip.

Step 4: Make the salad

  • Meng in een kom de gehalveerde cherrytomaten, de gegrilde mais en couscous. Breng op smaak met versgemalen peper, een scheutje olijfolie en het sap van een citroen.

Step 5: Serve

  • Serveer de gegrilde kippendijen op een bedje van couscoussalade, garneer met verse basilicumblaadjes en serveer met citroenpartjes.

Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl