Limoen Witvis met gebakken aardappeltjes

Lime whitefish with fried potatoes

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy this delicious cod with fried potatoes and fresh lime flavor. Perfectly roasted for a juicy and tasteful meal. Quick and easy to prepare!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 680 g russet aardappelen, ongeschild en in plakjes van 6 mm dik gesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 verse, huidloze visfilets (zoals kabeljauw, schelvis of heilbot), 1 tot 1,5 inch (25 tot 38 mm) dik, elk 170-225 g
  • 3 eetlepels ongezouten boter, in stukjes van 6 mm gesneden
  • 4 theelepels The Spice Club Fish kruidenmix
  • 1 citroen, in dunne plakjes gesneden
  • 4tl The Spice Club Potato

preparation

Step 1: Preparing the potatoes

  • Verwarm de oven voor op 220°C. Plaats een rek in het onderste middelste deel van de oven en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Meng de aardappelschijfjes, gehakte knoflook, the spice club potato en olijfolie in een magnetronbestendige kom. Breng op smaak met zout en peper.
  • Magnetron de aardappelen, zonder deksel, tot ze net gaar zijn. Roer af en toe door, gedurende 5 tot 10 minuten.

Step 2: Drawing up the potato base

  • Verdeel de aardappelschijfjes in vier gelijke porties op de bakplaat, waarbij je de randen van de plakjes iets laat overlappen zodat ze een rechthoek vormen van ongeveer 10 bij 15 cm.

Step 3: Preparing the fish

  • Dep de visfilets droog met keukenpapier en breng ze op smaak met the spice club fish en zout en peper.
  • Plaats een visfilet op elke aardappelstapel, met de kant waar de huid heeft gezeten naar beneden.
  • Verdeel de boter gelijkmatig over de filets en leg er vervolgens een paar citroenplakjes op.

Step 4: Roasting the fish

  • Rooster de vis in de oven tot hij begint te vlokken wanneer je hem voorzichtig prikt met een mespunt, ongeveer 15 tot 18 minuten.

Step 5: Serve

  • Gebruik een dun metalen spatel om de aardappel en vis voorzichtig op een bord te schuiven. Serveer onmiddellijk.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl