Zalm met Mosterd en Limoen

Salmon with mustard and lime

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy this simple but tasteful salmon with mustard and lime, served on a bed of rice for a delicious, nutritious meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 zalmfilets met huid
  • Zout en peper naar smaak
  • 280 g rijst
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel Dijonmosterd
  • 4 theelepels The Spice Club Fish kruidenmix
  • Partjes limoen, voor het serveren

preparation

Step 1: Cooking rice

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in een pan met licht gezouten water. Giet af en houd warm.

Step 2: Prepare salmon

  • Breng de zalmfilets aan beide kanten op smaak met zout en peper.
  • Meng in een kleine kom de olijfolie, Dijonmosterd en The Spice Club Fish kruidenmix. Smeer dit mengsel gelijkmatig over de bovenkant van de zalmfilets.

Step 3: Baking salmon

  • Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur. Leg de zalmfilets met de huid naar beneden in de pan.
  • Bak de zalm ongeveer 4-5 minuten aan de huidzijde, tot de huid krokant is en de zalm bijna gaar is.
  • Draai de filets om en bak nog eens 2-3 minuten, tot de zalm door en door warm is maar nog steeds vochtig en sappig.

Step 4: Serve

  • Serveer de zalmfilets op een bedje van rijst.
  • Garneer met partjes limoen en serveer direct.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl