Mushroom Fajita Bakplaat editie

Mushroom Fajita Bakplaat editie

Recipe

Deze bakplaat portobello fajita's zijn een eenvoudig en gezond diner vol met knapperige groenten en smaakvolle champignons. Perfect met guacamole en koriander!

ingredients

4 persons

  • 4 tl The Spice Club Fajita mix
  • 2 el olijfolie
  • 1 el limoensap (van 1 limoen)
  • 600 g portobello champignons, in dikke plakken van 2 cm gesneden
  • 1 rode ui, in plakjes gesneden
  • 1 rode paprika, in plakjes gesneden
  • 1 oranje paprika, in plakjes gesneden
  • 1 gele paprika, in plakjes gesneden
  • 8 Kleine tortilla's, verwarmd
  • Guacamole, voor serveren
  • Verse koriander, voor serveren

preparation

Stap 1: Oven voorverwarmen

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2: Portobello's en groenten kruiden

  • Meng in een grote kom de fajita mix, olijfolie en limoensap. Voeg de portobello champignons, rode ui, en de drie soorten paprika toe aan de kom en roer goed zodat alles gelijkmatig bedekt is met de kruiden.

Stap 3: Bakplaat voorbereiden

  • Verspreid de gemarineerde portobello's en groenten in een enkele laag op de voorbereide bakplaat.

Stap 4: Bakken

  • Bak de groenten 20-25 minuten in de oven, of tot ze zacht en licht gekarameliseerd zijn. Roer halverwege de baktijd even door.

Stap 5: Tortilla's vullen

  • Vul de warme bloemtortilla's met de gebakken portobello champignons en groenten.

Stap 6: Serveren

  • Serveer de portobello fajita's met guacamole, verse koriander en eventueel wat extra limoensap.

Luxury stock pots

We are regularly asked why there is no salt in our products, but sometimes there is in the recipes. Read more about this and how reducing salt intake contributes to your health & wallet via the link below.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl