Philly Cheesesteak Sandwich

Philly Cheesesteak Sandwich

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Geniet van een klassieke Philly Cheesesteak boordevol smaak en smeltende kaas. Deze sandwich, gevuld met dunne plakjes ribeye, gegrilde uien en provolone kaas, is een heerlijk comfortfood. Met een vleugje Amerikaanse kruidenmix van The Spice Club en een romige knoflook-mayonaise, is dit broodje perfect voor elke gelegenheid.

ingredients

4 persons

  • 600 g ribeye, vet weggesneden en heel dun gesneden
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 grote ui, gehakt
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 teentje knoflook, geraspt
  • 4 eetlepels ongezouten boter, zachtgemaakt
  • 4 pistoletjes of witte puntjes, in de lengte doorgesneden
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 theelepels The Spice Club American Rub
  • 8 plakjes provolone of cheddar kaas

preparation

  1. Bereid de knoflook-mayonaise: Meng in een kleine kom de mayonaise met de geraspte knoflook. Zet apart voor later. Verwarm de over op 180 °C
  2. Bak de uien: Verhit de plantaardige olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gehakte ui toe en bak 5-7 minuten tot de ui zacht en goudbruin is. Haal de ui uit de pan en zet apart.
  3. Bereid het vlees: Breng de dunne plakjes ribeye op smaak met zout, peper en The Spice Club American Rub. Voeg het vlees toe aan dezelfde koekenpan en bak 2-3 minuten, of tot het net gaar is. Roer af en toe om het vlees gelijkmatig te garen. Voeg de gebakken uien toe en roer alles goed door.
  4. Bereid de broodjes: Bestrijk de binnenkant van de pistoletjes of witte puntjes met de zachte boter en rooster ze kort in een pan of onder de grill tot ze licht krokant zijn.
  5. Maak de Philly Cheesesteak: Verdeel de knoflook-mayonaise over de binnenkant van elk broodje. Schep het vlees- en uimengsel op de onderste helft van elk broodje en leg 2 plakjes provolone kaas bovenop het vlees. Sluit het broodje met de bovenste helft.
  6. Smelt de kaas: Plaats de broodjes onder een grill of in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 3 minuten tot de kaas smelt.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl