Pumpkin Spice Cakejes

Pumpkin Spice Cakejes

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Heerlijke, chewy Pumpkin Spice cakejes met pompoenpuree, witte chocolade en butterscotch. Gemaakt met The Spice Club Pumpkin Spice mix – perfect voor de herfst of als zoete traktatie bij de koffie.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • Bakspray of een beetje boter om de bakvorm in te vetten
  • 260 g bloem
  • 1 el The Spice Club Pumpkin Spice mix
  • 1 tl bakpoeder
  • 227 g ongezouten boter, op kamertemperatuur
  • 262 g kristalsuiker of lichte basterdsuiker
  • 1 groot ei
  • 2 tl vanille-extract
  • 244 g pompoenpuree (uit blik of zelfgemaakt)
  • 193 g witte chocoladechips
  • 185 g butterscotch chips (of caramelstukjes, optioneel)
  • 56 g gehakte, geroosterde pecannoten of walnoten (optioneel)

preparation

Stap 1 – Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed een ovenschaal van 23 × 33 cm met bakpapier en vet licht in met bakspray of boter.

Stap 2 – Droge ingrediënten
Meng in een kom de bloem, Pumpkin Spice mix en bakpoeder. Zet apart.

Stap 3 – Boter en suiker kloppen
Klop in een grote kom (met mixer of keukenmachine) de boter en suiker ca. 2 minuten luchtig en romig. Voeg het ei en vanille-extract toe en klop kort door.

Stap 4 – Pompoen toevoegen
Meng de pompoenpuree erdoor. Het mengsel kan er wat geschift uitzien, dat is normaal.

Stap 5 – Samenvoegen
Voeg de droge ingrediënten toe en meng kort tot net gemengd. Spatel de witte chocolade, butterscotch en eventueel de noten erdoor.

Stap 6 – Bakken
Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm. Bak 30–35 minuten, tot de randen loskomen van de vorm en een satéprikker er bijna schoon uitkomt.

Stap 7 – Afkoelen & snijden
Laat volledig afkoelen op een rooster. Til de blondies uit de vorm, verwijder het bakpapier en snijd in ca. 24 blokjes.

Serveer de cakejes licht verwarmd met een bolletje vanille-ijs voor een extra luxe traktatie.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl