tonijn uit de oven met pasta schelpen

tuna from the oven with pasta shells

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover a delicious and simple oven dish with large pasta shells filled with tuna, ricotta and fresh herbs, flavored with The Spice Club Fish herbs and Parmesan cheese!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 200 gram grote pastaschelpen (volgens de instructies op de verpakking)
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 rode paprika
  • 500 ml passata (gezeefde tomaten)
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 10 groene olijven
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • 250 gram ricotta
  • 1 blik tonijn in water
  • 2 lente-uitjes,
  • 100 gram verse spinazie
  • Rasp van 1 citroen
  • 1 ei
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 tl The Spice Club Fish · BESTEL 🛍️
  • The Spice Club Topping (optionaal naar smaak) · BESTEL 🛍️
  • Verse basilicumblaadjes (optioneel, voor garnering)

preparation

Step 1: Heat the oven

  • Begin met het voorverwarmen van de oven op 180°C.

Step 2: Cook the large pasta shells

  • Kook 200 gram grote pastaschelpen volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.

Step 3: Prepare the tomato sauce

  • Snijd de knoflookteentjes en rode paprika fijn.
  • Voeg deze samen met 500 ml passata, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 eetlepels kappertjes, 10 groene olijven (in stukjes gesneden) en 1 eetlepel balsamico azijn toe aan een ovenschaal.

Step 4: Make the tuna mixture

  • In een kom combineer je 250 gram ricotta, de uitgelekte tonijn uit blik, 2 fijngehakte lente-uitjes, 100 gram verse spinazie, de rasp van 1 citroen, het sap van 1 citroen, 1 ei, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas en 2 eetlepels The Spice Club Fish-kruiden.

Step 5: Fill the pasta shells

  • Vul elke gekookte pastaschelp met het tonijnmengsel. (Als je kleine pasta schelpen hebt, meng je de schelpen en het tonijn mengsel door de saus in de volgende stap)

Step 6: Bake the oven dish

  • Leg de gevulde pastaschelpen in de ovenschaal met de tomatensaus.
  • Bestrooi met extra Parmezaanse kaas.
  • Plaats de schaal in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15-20 minuten tot het goudbruin en borrelend is. Je kunt eventueel de schaal bedekken met aluminiumfolie om te voorkomen dat de bovenkant te donker wordt.

Step 7: Serve and enjoy!

  • Haal de ovenschotel uit de oven.
  • Garneer met verse basilicumblaadjes (optioneel) en The Spice Club Topping voor extra smaak en crunch.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl