Za'atar bloemkool met feta crème

Sa'atar cauliflower with feta cream

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover this tasteful recipe for roasted cauliflower with za'atar and whipped feta. A wonderful combination of roasted cauliflower florets, seasoned with Sa'atar, and a creamy, airy fetacrème. Ideal as a side dish or light meal. Easy to prepare. Try it today and enjoy the rich flavors!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

For the cauliflower:

  • 1 grote of 2 kleine bloemkolen, in kleine roosjes gesneden
  • Extra vierge olijfolie
  • 4 theelepels the spice club za'atar-kruiden

For the whipped feta:

  • 1 eetlepel the spice club za'atar-kruiden
  • 1 eetlepel extra vierge olijfolie
  • 1 eetlepel vers citroensap (van 1 citroen)
  • 250 gram feta
  • 100 gram roomkaas
  • 1 teentje knoflook
  • 2 theelepels verse dille, fijngehakt
  • Garneer eventueel met verse peterselie en / of the spice club topping.

preparation

Preheat the oven:

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Preparing cauliflower:

  • Meng in een grote kom de bloemkoolroosjes met 60 ml olijfolie, 2 eetlepels za'atar en optioneel 1 theelepel zout.
  • Verspreid de bloemkool gelijkmatig over de bakplaat.

Roast:

  • Plaats de bakplaat in het midden van de oven en rooster de bloemkool gedurende 45 minuten, of tot de roosjes goudbruin en gaar zijn.

Make wheat feta:

  • Doe ondertussen de feta, roomkaas, knoflook, dille, 1 eetlepel za'atar, 1 eetlepel olijfolie en het citroensap in een keukenmachine of blender.
  • Mix tot een gladde en romige massa ontstaat. Voeg eventueel een klein beetje water bij als de saus te dik is.

Serve:

  • Schep de opgeklopte feta in een serveerschaal of op een bord.
  • Leg de geroosterde bloemkoolroosjes erop of ernaast.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl