Romige Tagliatella met zalm

Creamy Tagliatelle with salmon

Subheading

Multi-column

In this recipe

Products In This Recipe & Deals up to 25% Discount

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious meal with our salmon and tagliatelle recipe. Juicy salmon fillets are served with creamy spinach tomato sauce, perfect for a fast and tasteful evening meal.

ingredients

4 people

  • 500 g verse tagliatelle
  • 4 zalmfilets zonder huid
  • 4 tenen knoflook
  • 150 g babyspinazie
  • 200 ml kookroom
  • 1 tl The Spice Club chilivlokken · BESTEL 🛍️
  • 1 tl The Spice Club Oregano · BESTEL 🛍️
  • 1 bakje cherry tomaten
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

preparation

Step 1: Cook the tagliatelle

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij.

Step 2: Prepare the salmon fillets

  • Dep de zalmfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze royaal met zout en peper.
  • Verhit een scheut olijfolie in een hapjespan en bak de zalmfilets 5 minuten op medium hoog vuur, met deksel op de pan. Draai om en bak de andere kant nog eens 3 minuten. Haal de zalm uit de pan en leg ze apart op een bord.

Step 3: Make the sauce

  • In dezelfde pan waarin je de zalm hebt gebakken, voeg je de fijngehakte knoflook, cherry tomaten en The Spice Club Oregano toe.
  • Voeg een snuf zout en The Spice Club chilivlokken toe.
  • Blus af met de kookroom en voeg de babyspinazie toe. Roer om totdat de spinazie helemaal geslonken is.

Step 4: Serve

  • Leg de zalmfilets terug in de saus en laat nog een minuut doorwarmen met het deksel op de pan.
  • Verdeel de gekookte tagliatelle over 4 diepe borden.
  • Leg de zalmfilets op de tagliatelle en schep er een lepel van de saus overheen.

Enjoy this delicious salmon and tagliallerecept!

The Kitchen Essentials Set

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your Subheading

Your Title