Romige Tagliatella met zalm

Creamy Tagliatelle with salmon

In this recipe

Products In This Recipe & Deals up to 25% Discount

Recipe

Enjoy a delicious meal with our salmon and tagliatelle recipe. Juicy salmon fillets are served with creamy spinach tomato sauce, perfect for a fast and tasteful evening meal.

ingredients

4 people

  • 500 g verse tagliatelle
  • 4 zalmfilets zonder huid
  • 4 tenen knoflook
  • 150 g babyspinazie
  • 200 ml kookroom
  • 1 tl The Spice Club chilivlokken · BESTEL 🛍️
  • 1 tl The Spice Club Oregano · BESTEL 🛍️
  • 1 bakje cherry tomaten
  • Olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

preparation

Step 1: Cook the tagliatelle

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij.

Step 2: Prepare the salmon fillets

  • Dep de zalmfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze royaal met zout en peper.
  • Verhit een scheut olijfolie in een hapjespan en bak de zalmfilets 5 minuten op medium hoog vuur, met deksel op de pan. Draai om en bak de andere kant nog eens 3 minuten. Haal de zalm uit de pan en leg ze apart op een bord.

Step 3: Make the sauce

  • In dezelfde pan waarin je de zalm hebt gebakken, voeg je de fijngehakte knoflook, cherry tomaten en The Spice Club Oregano toe.
  • Voeg een snuf zout en The Spice Club chilivlokken toe.
  • Blus af met de kookroom en voeg de babyspinazie toe. Roer om totdat de spinazie helemaal geslonken is.

Step 4: Serve

  • Leg de zalmfilets terug in de saus en laat nog een minuut doorwarmen met het deksel op de pan.
  • Verdeel de gekookte tagliatelle over 4 diepe borden.
  • Leg de zalmfilets op de tagliatelle en schep er een lepel van de saus overheen.

Enjoy this delicious salmon and tagliallerecept!

The Kitchen Essentials Set