Basilicum
Vega Lasagnetta
Recipe
Enjoy a delicious vegetarian lasagnet with roasted vegetables, cheese, and tasteful tomato sauce. A simple recipe for a delicious meal!
ingredients
4 people
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 bospeentje
- 1 stengel bleekselderij
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 1 blikje tomatenpuree (70 g)
- 1 pak gezeefde tomaten (500 g)
- 200 g lasagnette
- 100 g geraspte kaas
- 1 bol mozzarella
- Olijfolie om in te bakken
- 1 el The Spice Club Peterselie · BESTEL 🛍️
- 1 el The Spice Club oregano · BESTEL 🛍️
- 1 el The Spice Club basilicum · BESTEL 🛍️
- 1 tl The Spice Club Tijm · BESTEL 🛍️
- 1 tl The Spice Club Uipoeder · BESTEL 🛍️
- 1 tl The Spice Club Knoflookpoeder · BESTEL 🛍️
- 1/2 tl gemalen The Spice Club Zwarte Peper · BESTEL 🛍️
- Zout naar smaak
preparation
Step 1: Heat the oven
- Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
- Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie.
Step 2: Prepare the vegetables
- Snipper de ui, pers de knoflook, snijd het bospeentje in kleine blokjes, en de bleekselderij in plakjes.
- Schil de aubergine om en om en snijd deze in blokjes.
- Verwijder de zaadlijst van de rode paprika en snijd deze in blokjes.
- Snijd de courgette in blokjes.
Step 3: Make the sauce
- Verhit een grote hapjes- of braadpan met een scheutje olijfolie.
- Bak de ui, knoflook, wortel, bleekselderij en Italiaanse kruiden tot ze zacht zijn.
- Voeg de aubergine, paprika en courgette toe. Bak tot de groenten zacht zijn en breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak deze een minuut mee.
- Voeg de gezeefde tomaten toe en vul het lege pak met water. Voeg dit water toe aan de saus en breng opnieuw op smaak met peper en zout.
- Laat de saus een minuut zachtjes pruttelen.
Step 4: Prepare the lasagnet
- Voeg de lasagnette toe aan de saus en roer goed door. Breng aan de kook en laat een minuut zachtjes pruttelen.
Step 5: Build the oven dish
- Schenk het lasagnette-mengsel in de voorbereide ovenschaal.
Step 6: Cheese layer and baking
- Bedek de bovenkant van de ovenschotel met een laag geraspte kaas en in stukken gescheurde mozzarella.
- Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 25-30 minuten, of tot de kaas goudbruin en bubbelt.
Step 7: Serve
- Garneer de ovenschotel met verse peterselie.
- Serveer je zelfgemaakte lasagne en geniet ervan!
More inspiration
The spice club Recipes
bestsellers
The bestseller set · 6-pack
Selling price€33,50
Normal price€36,95
The Asia set
Selling price€16,95
Normal price€19,95
The Mediterranean set
Selling price€16,95
Normal price€19,45
Shakshuka Mix
Selling priceFrom €5,99
Fish herb all -round
Selling price€5,99
Normal price€7,99
Crunchy COCO & HAZEL Topping
Selling price€3,99
Normal price€7,99
The Try Out Set
Selling price€46,95
Normal price€71,95
The kitchen complete set · 14-pack
Selling price€64,99
Normal price€108,99
De Complete Toppings Set
Selling price€37,75
Normal price€41,95
The BBQ & Grill Set
Selling price€19,99
Normal price€39,95
The bestseller set · 6-pack
Selling price€33,50
Normal price€36,95
Spice & Superfood Bundle
Selling price€54,99
Normal price€60,99


















































































