Verfris je maaltijd met deze Komkommer Salade met Yoghurt Dressing, gevuld met kikkererwten, rode ui, peterselie, munt en dille, alles gehuld in een heerlijke yoghurt-citroendressing.
ingredienten
4 Personen
Yoghurt Dressing:
60 ml Griekse yoghurt
60 ml extra vierge olijfolie
2 eetlepels vers citroensap (van 1 citroen)
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 theelepels gehakte verse munt
4 theelepels The Spice Club Green Goddess kruidenmix
Zout en peper naar smaak
Salade:
1 grote Engelse komkommer, dun gesneden
1 blik kikkererwten (400 g), uitgelekt en afgespoeld
Voeg in een middelgrote kom de Griekse yoghurt, olijfolie, citroensap, fijngehakte knoflook, gehakte munt en The Spice Club Green Goddess kruidenmix samen.
Klop goed door elkaar tot een gladde dressing ontstaat.
Breng op smaak met zout en peper naar smaak.
Stap 2: Bereid de Salade
Snijd de komkommer in dunne plakjes en plaats ze in een grote kom.
Voeg de uitgelekte kikkererwten, dun gesneden rode ui, gehakte peterselie, gehakte muntblaadjes en gehakte dille toe aan de kom.
Stap 3: Meng de Salade
Giet de yoghurt dressing over de komkommersalade.
Meng voorzichtig alles door elkaar zodat alle ingrediënten goed bedekt zijn met de dressing.
Stap 4: Serveer de Salade
Serveer direct als bijgerecht eventueel met The Spice Club Topping als finishing touch of zet in de koelkast om af te koelen tot je klaar bent om te serveren.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.