Pad Thai met Garnalen

Pad Thai met Garnalen

Recept

Geniet van heerlijke zelfgemaakte Pad Thai met garnalen! Deze smaakvolle maaltijd combineert perfect gekookte noedels, knapperige groenten, sappige garnalen en een verrukkelijke saus op basis van sojasaus, sriracha, tamarindepasta, honing en pindakaas. Garneer met verse limoen en lente-uitjes voor de ultieme smaakbeleving, plus een vleugje THE SPICE CLUB POKE of COCO & HAZEL voor extra pit.

ingredienten

4 Personen

bereiding

Stap 1: Kook de Rijstnoedels

Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af, meng met 1 theelepel sesamolie om plakken te voorkomen en zet opzij.

Stap 2: Bak de Garnalen

Verhit 1 eetlepel sesamolie in een wok of grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak gedurende 30 seconden tot het geurig is.Voeg de garnalen toe en bak ze tot ze roze en gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.

Stap 3: Roerbak de Groenten

Voeg nog 1 eetlepel sesamolie toe aan dezelfde pan. Voeg de gemengde groenten toe en roerbak gedurende 2-3 minuten tot ze knapperig zijn.

Stap 4: Voeg de Eieren Toe

Duw de groenten opzij in de pan en voeg de geklopte eieren toe. Laat ze even stollen en roer dan door de groenten.

Stap 5: Combineer met Noedels

Voeg de gekookte rijstnoedels toe aan de pan.

Stap 6: Bereid de Saus

Giet de saus over de noedels en groenten. De saus bestaat uit sojasaus, sriracha-saus, sap van 1 limoen, honing of ahornsiroop, pindakaas en 2 eetlepels THE SPICE CLUB Thai Kruidenmix. Roer goed om alles te mengen en verwarm het geheel.

Stap 7: Voeg Garnalen Toe

Voeg de garnalen weer toe aan de pan en roer tot alles goed verwarmd is.

Stap 8: Proef en Pas Aan

Proef de Pad Thai en pas de smaak aan met extra sriracha, honing of sojasaus indien nodig.

Stap 9: Serveer en Garneer

Serveer de Pad Thai warm, gegarneerd met verse limoenpartjes, lente-uitjes en een vleugje THE SPICE CLUB POKE of COCO & HAZEL.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl