Pesto Bloemkool Traybake met Worstjes

Pesto Bloemkool Traybake met Worstjes

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Deze Traybake Bloemkool met Worstjes is een snelle, gezonde en smaakvolle maaltijd die perfect is voor een drukke avond. Met knapperige bloemkoolrijst, sappige cherrytomaten, gerookte worst en een vleugje pesto is dit gerecht eenvoudig en vol van smaak. De Traybake Mix van The Spice Club geeft het gerecht net dat beetje extra, terwijl een frisse rasp Parmezaanse kaas en een stukje stokbrood het geheel compleet maken.

ingredienten

4 Personen

  • 450 g worstjes
  • 350 g bloemkoolrijst of de bloemkoolroosjes van 1 bloemkool
  • 450 g cherrytomaten
  • 150 g pesto
  • Zakje rucola sla
  • 4 theelepels The Spice Club Traybake Mix
  • Versgeraspte Parmezaanse kaas
  • Stokbrood, voor serveren

bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de pesto met de bloemkoolrijst
  3. Leg de bloemkoolrijst gelijkmatig op de bakplaat en verdeel de cherrytomaten en gesneden gerookte worstjes over de bloemkoolrijst.
  4. Bestrooi de bakplaat met The Spice Club Traybake Mix.
  5. Bak de traybake 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de tomaten beginnen te barsten en de worstjes goudbruin en knapperig zijn.
  6. Haal de bakplaat uit de oven en laat het gerecht een paar minuten rusten. Bestrooi royaal met versgeraspte Parmezaanse kaas en rucola.
  7. Serveer warm met stokbrood aan de zijkant voor een heerlijke, eenvoudige maaltijd.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl