Deze Traybake Bloemkool met Worstjes is een snelle, gezonde en smaakvolle maaltijd die perfect is voor een drukke avond. Met knapperige bloemkoolrijst, sappige cherrytomaten, gerookte worst en een vleugje pesto is dit gerecht eenvoudig en vol van smaak. De Traybake Mix van The Spice Club geeft het gerecht net dat beetje extra, terwijl een frisse rasp Parmezaanse kaas en een stukje stokbrood het geheel compleet maken.
ingredienten
4 Personen
450 g worstjes
350 g bloemkoolrijst of de bloemkoolroosjes van 1 bloemkool
450 g cherrytomaten
150 g pesto
Zakje rucola sla
4 theelepels The Spice Club Traybake Mix
Versgeraspte Parmezaanse kaas
Stokbrood, voor serveren
bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de pesto met de bloemkoolrijst
Leg de bloemkoolrijst gelijkmatig op de bakplaat en verdeel de cherrytomaten en gesneden gerookte worstjes over de bloemkoolrijst.
Bestrooi de bakplaat met The Spice Club Traybake Mix.
Bak de traybake 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de tomaten beginnen te barsten en de worstjes goudbruin en knapperig zijn.
Haal de bakplaat uit de oven en laat het gerecht een paar minuten rusten. Bestrooi royaal met versgeraspte Parmezaanse kaas en rucola.
Serveer warm met stokbrood aan de zijkant voor een heerlijke, eenvoudige maaltijd.
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.