Romige Basilicum & Spinazie Gnocchi

Romige Basilicum & Spinazie Gnocchi

Recept

Geniet van een romig en verrukkelijk gerecht met dit eenvoudige recept voor romige spinazie gnocchi met green goddess kruiden. Vol met verse ingrediënten en smaakvolle kruiden. Perfect voor een doordeweekse maaltijd of een speciale gelegenheid.

ingredienten

4 Personen

  • 100 g spinazie
  • 4 tl The Spice Club Green Goddess kruidenmix
  • 2 teentjes knoflook
  • Sap en rasp van 1 limoen
  • 2 el The Spice Club basilicum of een bosje verse basilicum
  • Handje cashewnoten
  • 1 tl The Spice Club nootmuskaat (optioneel)
  • 500 g gnocchi
  • The Spice Club chilivlokken (optioneel, ter garnering)
  • Geraspte kaas naar smaak
  • The Spice Club topping (ter garnering)
  • Zout en peper naar smaak

bereiding

  1. Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking.
  2. Doe de spinazie, green goddess, knoflook, limoensap, basilicum, cashewnoten en nootmuskaat in een blender en mix tot een gladde saus. Voeg eventueel een klein beetjej water toe om de saus wat te verdunnen.
  3. Verwarm de saus in een pan en voeg de gekookte gnocchi toe. Verwarm het geheel 2-3 minuten.
  4. Breng op smaak met zout, peper en extra limoenrasp indien nodig.
  5. Serveer de romige spinazie gnocchi met optionele toppings zoals chilivlokken, geraspte kaas en The Spice Club topping. Geniet ervan!

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl