Cajun Alfredo Pasta met Garnalen

Cajun Alfredo Pasta mit Garnelen

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Perfect gekruide garnalen in een romige saus met paprika, ui en selderij, geserveerd met fettuccine. Comfort food met een Cajun-twist!

zutaten

4 Personen

  • 4 el The Spice Club Cajun Mix
  • 450 g garnalen (gepeld en schoongemaakt)
  • 3 el plantaardige olie
  • 6 el ongezouten roomboter (ca. 85 g)
  • 3 stengels bleekselderij, in kleine blokjes (± ½ cm)
  • 1 middelgrote gele ui, fijngesneden
  • 1 grote rode paprika, in kleine blokjes
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 jalapeño, fijngesneden zonder zaadjes (optioneel voor extra pit)
  • 350 ml kookroom light
  • 75 g geraspte Parmezaanse kaas + extra voor garnering
  • 2 el mosterd
  • 450 g fettuccine of pasta naar keuze
  • 2 bosuitjes, in ringetjes

vorbereitung

1. Kook de pasta:

Kook de fettuccine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.

2. Kruid en bak de garnalen:

Meng de garnalen met 2 tl Cajun mix. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de garnalen ca. 1–2 minuten per kant tot ze roze en net gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.

3. Groenten fruiten:

Smelt de boter in dezelfde pan. Voeg ui, bleekselderij, paprika, knoflook en jalapeño toe. Bak 5–6 minuten tot alles zacht is.

4. Romige saus maken:

Roer de resterende 2 el Cajun mix, de room, Parmezaan en mosterd door de groenten. Laat de saus zachtjes pruttelen tot hij dikker wordt (ca. 5 minuten).

5. Alles samenvoegen:

Voeg de gekookte pasta toe aan de saus. Meng goed door. Voeg eventueel een scheutje van het pastawater toe om alles mooi te binden. Doe de garnalen terug in de pan en verwarm kort mee.

6. Serveren:

Verdeel over borden, garneer met extra Parmezaanse kaas en de bosui. Serveer direct.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl