Gebakken Kabeljauw met Citroen

Gebratener Kabeljemone mit Zitrone

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Ovengebakken kabeljauw met citroen, knoflook en The Spice Club Seafood Lover mix. Een gezonde en makkelijke ovenschotel – perfect voor een lichte avondmaaltijd.

zutaten

4 Personen

  • 4 kabeljauwfilets zonder huid (ca. 120–170 g per stuk)
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • Snufje zwarte peper
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 el bosui of bieslook, fijngehakt
  • 1 teen knoflook, fijngehakt (of ½ tl knoflookpoeder)
  • 1 kleine citroen, in partjes

Tip: Heerlijk met geroosterde aardappeltjes of een frisse couscoussalade met groenten.

vorbereitung

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2
Dep de kabeljauwfilets droog. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met Seafood Lover mix, zwarte peper en de knoflook. Wrijf zachtjes in zodat de kruiden goed intrekken.

Stap 3
Leg de filets op de bakplaat en bak 12–15 minuten, tot de vis stevig is en gemakkelijk uit elkaar valt.

Stap 4
Bestrooi vlak voor het serveren met bosui of bieslook en knijp er wat citroensap over. Serveer met extra citroenpartjes.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl