Gevulde zoete aardappel

Gefüllte Süßkartoffel

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Erfahren Sie, wie Sie aromatische gefüllte Süßkartoffeln zubereiten, perfekt für Anfänger. Ein einfaches und leckeres Rezept!

zutaten

4 Personen

vorbereitung

STAP 1: Zoete Aardappelen Voorbereiden en Bakken

  • Verwarm je oven voor op 200°C.
  • Halveer zoete aardappelen en leg ze op een bakplaat.
  • Bak ze ongeveer 30 minuten.

STAP 2: Gehaktmengsel Bereiden

  • Verhit olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Snijd 1 ui in blokjes en hak 2 teentjes knoflook fijn. Voeg ze toe aan de pan en bak tot de ui glazig is en de knoflook geurig is.
  • Voeg 300 g gehakt naar keuze toe aan de pan. Bak tot het gehakt bruin is en volledig gaar.
  • Voeg 1 blik gehakte tomaten (400 g) en THE SPICE CLUB POTATO kruidenmix toe aan de pan. Roer goed door elkaar en laat het mengsel een paar minuten sudderen zodat het indikt.

STAP 3: Zoete Aardappelen Vullen

  • Haal de zoete aardappelen uit de oven als ze klaar zijn en laat ze iets afkoelen.
  • Maak de binnenkant los met een vork.
  • Schep het gehakt- en tomatenmengsel over elke zoete aardappel.

STAP 4: Garneer en Serveer

  • Garneer met een lepel Griekse yoghurt en verse koriander.
  • Voeg eventueel wat THE SPICE CLUB TOPPING toe voor extra smaak.

Geniet van deze heerlijke gevulde zoete aardappelen, een eenvoudig recept perfect voor beginners!

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl