The Spice Club Potato Wedges

Die Spice Club -Kartoffelkeile

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Deze krokante aardappelpartjes zijn een heerlijke toevoeging aan elke maaltijd en zeker een favoriet bij zowel kinderen als volwassenen.

zutaten

4 Personen

  • 6 middelgrote russet aardappelen (ongeveer 1,5 kg), schoongeboend​
  • 4 eetlepels olijfolie​
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt​
  • 4 theelepels The Spice Club Potato Mix​
  • 100 gram vers geraspte Parmezaanse kaas, plus extra voor serveren​
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngehakt​
  • Gewenste dipsaus

vorbereitung

Aardappelen voorbereiden:

  • Verwarm de oven voor op 220°C.​
  • Snijd de schoongeboende aardappelen in de lengte in 8 gelijke partjes.​
  • Leg de aardappelpartjes in een grote kom met koud water en laat ze 30 minuten weken. Dit helpt om overtollig zetmeel te verwijderen en zorgt voor extra knapperigheid.​

Kruidenmengsel bereiden:

  • Meng in een kleine kom de olijfolie, fijngehakte knoflook, The Spice Club Potato Mix, geraspte Parmezaanse kaas tot een glad mengsel.​

Aardappelen kruiden:

  • Giet de aardappelpartjes af en dep ze grondig droog met een schone theedoek of keukenpapier.​
  • Doe de droge aardappelpartjes terug in de grote kom en giet het kruidenmengsel erover. Meng goed zodat alle partjes gelijkmatig bedekt zijn.​

Bakken:

  • Bekleed een bakplaat met bakpapier of vet deze licht in met olijfolie.​
  • Verdeel de gekruide aardappelpartjes gelijkmatig over de bakplaat, met de schilzijde naar beneden. Zorg ervoor dat ze niet overlappen voor een gelijkmatige garing.​
  • Bak de aardappelpartjes in de voorverwarmde oven gedurende 35-40 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn. Draai ze halverwege de baktijd om voor een gelijkmatige kleur.​

Serveren:

  • Haal de aardappelpartjes uit de oven en bestrooi ze direct met de fijngehakte peterselie en eventueel extra geraspte Parmezaanse kaas.​
  • Serveer warm met je favoriete dipsaus.

Tips: Voor extra knapperigheid kun je de aardappelpartjes na het weken en drogen licht bestuiven met maïzena voordat je ze mengt met het kruidenmengsel.​

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl