Pasta schotel met worstjes, tomaten & olijven

Nudelgericht mit Würstchen und Tomaten & Oliven

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Snelle pasta met pittige worst, verse tomaten, olijven en The Spice Club Pasta Perfection mix. Binnen 30 minuten klaar – een smaakvolle, makkelijke maaltijd voor doordeweeks.

zutaten

4 Personen

  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 225 g pittige Italiaanse worst, chorizo of merquez
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection mix
  • 1 grote teen knoflook, fijngehakt
  • 800 g rijpe tomaten, in blokjes
  • 60 g groene olijven zonder pit, in reepjes gesneden
  • 225 g pasta (bijv. penne)

Tip: Ook lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas of een handje rucola erover.

vorbereitung

Stap 1
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de worst toe en bak rul in 5–6 minuten goudbruin.

Stap 2
Voeg de knoflook en de Pasta Perfection mix toe en bak 1 minuut mee tot geurig.

Stap 3
Doe de tomatenblokjes en olijven erbij. Laat 10–12 minuten sudderen tot de saus iets indikt.

Stap 4
Kook ondertussen de pasta in water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.

Stap 5
Schep de gekookte pasta door de saus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de saus romiger te maken.

Stap 6
Serveer optioneel met The Spice Club Topping en eventueel extra olijfolie.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl