The Spice Club Chimichurri Saus

Die Spice Club Chimichurri-Sauce

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Deze Chimichurri is een klassiek Argentijns sausje vol frisse kruiden en knoflooksmaak, perfect om bij gegrild vlees of vis te serveren. Met de Garlic Butter Mix van The Spice Club krijgt de chimichurri een extra smaakboost. Ideaal voor bij gerechten zoals skirt steak en andere gegrilde lekkernijen.

zutaten

4 Personen

  • 1 kleine Schalotte, in Spalten geschnitten
  • Ein Bund frischer glattblättriger Petersilienblätter
  • 2 Knoblauchzehen
  • 2 Esslöffel The Spice Club Knoblauchbuttermischung
  • 1 Teelöffel frisch gemahlener schwarzer Pfeffer
  • 150 ml natives Olivenöl extra
  • 50 ml Rotweinessig

vorbereitung

Bereid de ingrediënten voor: Plaats de sjalot, peterselie, knoflook en The Spice Club Garlic Butter Mix in een keukenmachine of blender. Pulseer kort om alles fijn te hakken. Let op dat het mengsel grof blijft en niet te glad wordt.

Voeg de zwarte peper, olijfolie en rode wijnazijn toe. Pulseer nog kort zodat alles goed gemengd is, maar behoud een grove textuur.

Proef en breng op smaak: Voeg indien nodig extra zout of zwarte peper toe om de smaak aan te passen.

Serveer direct of laat de chimichurri even staan om de smaken goed te laten mengen. Bewaar eventueel in de koelkast in een luchtdichte pot.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl