The Spice Club Zalm Burgers

Der Spice Club Zalm Burgers

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Makkelijke en gezonde zalmburgers met The Spice Club Seafood Lover mix, kappertjes en sjalotten. Heerlijk op een broodje met citroen en Tabasco – ideaal voor een snelle, smaakvolle maaltijd!

zutaten

4 Personen

  • 700 g zalmfilet (zonder vel en graat)
  • 2 tl Dijonmosterd
  • 2 sjalotten, in grove stukken
  • 60 g grof paneermeel
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • 2 el olijfolie
  • 4 hamburgerbroodjes
  • Partjes citroen, voor serveren
  • Tabasco (optioneel), voor serveren

vorbereitung

Visburgers maken
Doe de zalm in grove stukken in een keukenmachine samen met de sjalotten, kappertjes, Dijonmosterd, paneermeel en The Spice Club Seafood Lover mix. Pulseer tot er een grof gehakt mengsel ontstaat (niet te fijn, er mogen nog stukjes in zitten). Vorm er 4 burgers van.

Bakken
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de visburgers 3–4 minuten per kant, tot ze goudbruin en net gaar zijn.

Serveren
Snijd de broodjes open en beleg met de visburger. Serveer met een kneepje citroen en een paar druppels Tabasco voor extra pit.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl