The Spice Club zalm uit de airfryer of oven

Der Spice Club Zalm vom Flugzeug oder Ofen aus

Top -Angebote

Vorübergehend steigende Rabatte auf beliebte Pakete!

➔ Nutzen Sie jetzt den Vorteil

Rezept

Sappige zalm met een knapperig randje, op smaak gebracht met onze Seafood Lover mix. Klaar in minder dan 15 minuten!

zutaten

4 Personen

  • 4 zalmfilets (à ca. 170 g, met of zonder huid)
  • 3–4 el olijfolie
  • 4 el The Spice Club Seafood Lover
  • 1 citroen, in partjes
  • 250 g cherrytomaten (optioneel)

vorbereitung

1. Voorbereiden:
Dep de zalmfilets droog en bestrijk ze aan beide kanten met een beetje olijfolie. Bestrooi royaal met de Seafood Lover mix en laat 5 minuten intrekken.

2. Bereiden (kies een methode):

  • Airfryer: Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de zalm in het mandje (gebruik eventueel bakpapier) en bak 8–10 minuten. Voeg halverwege de cherrytomaten toe voor een extra smaakvolle twist.
  • Oven: Verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderwarmte). Leg de zalm op een met bakpapier beklede bakplaat of ovenschaal. Verdeel de cherrytomaten eromheen. Bak 12–15 minuten tot de zalm mooi gaar is.

3. Serveren:
Serveer de zalm met citroenpartjes en eventueel wat extra olijfolie of verse peterselie.

Informationen zum Thema Salz

Bei The Spice Club fügen wir unseren Produkten kein Salz hinzu, weil wir 100 % reine Zutaten anbieten möchten, frei von billigen Füllstoffen wie Salz und Zucker.

Wenn Sie Ihre Gerichte salzen möchten, können Sie das natürlich tun. Mit unseren Mischungen können Sie Ihre Salzaufnahme je nach Geschmack und gesundheitlichen Vorlieben steuern.

Kontakt

Haben Sie eine Frage? Schreiben Sie uns eine E-Mail an info@thespiceclub.nl