Cajun Kip met Jalapeño & Ui

Cajun Kip met Jalapeño & Ui

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Maak deze kruidige Cajun kip met jalapeño en tomatensaus. Sappige drumsticks en dijen krijgen een pittige kick van The Spice Club Cajun mix – heerlijk met rijst, maïsbrood of gegrilde groenten.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Voor de kip:

  • 900 g kip (drumsticks, dijen of kipfilet met bot)
  • ½ middelgrote witte ui
  • 1 stengel bleekselderij, in stukken van ca. 5 cm
  • 2 kleine wortels, in stukken van ca. 5 cm

Voor de saus:

  • 60 ml olie (bijv. zonnebloem- of olijfolie)
  • 1 middelgrote witte ui, gehalveerd en in dunne ringen
  • 180 g gezeefde of geplette tomaten uit blik
  • 2 jalapeñopepers, zonder zaadjes, fijngehakt (meer of minder naar smaak)
  • 2 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club Cajun Mix

Voor extra frisheid kun je de kip serveren met een kneepje limoen en wat verse koriander.

preparation

Kip koken
Breng een grote pan water aan de kook met de halve ui, selderij en wortels. Voeg de kip toe en kook 25–30 minuten tot hij gaar is. Haal de kip eruit en leg apart.

Saus maken
Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de gesneden ui 5 minuten tot glazig. Voeg de knoflook en de jalapeño toe en bak kort mee. Roer daarna de Cajun Mix en de gezeefde tomaten erdoor. Laat 5 minuten sudderen.

Kip toevoegen
Leg de gekookte kip in de saus en schep goed om zodat de kip volledig bedekt is. Laat nog 10 minuten zachtjes pruttelen zodat de smaken intrekken.

Serveren
Serveer de Cajun kip met rijst, geroosterde groenten of maïsbrood.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl