Garnalen met Gestoofde Cannellinibonen

Garnalen met Gestoofde Cannellinibonen

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Romige garnalen met gestoofde cannellinibonen en The Spice Club Chicken Curry mix. Heerlijk met rijst, platbrood of zuurdesembrood – een voedzaam en smaakvol gerecht in 30 minuten.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 450 g grote garnalen, gepeld
  • 4 el olijfolie, verdeeld
  • 3 teentjes knoflook, in dunne plakjes
  • 4 tl The Spice Club Shawarma mix
  • ½ middelgrote gele ui, fijngehakt
  • 2 el koriander, grof gehakt (extra voor garnering)
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 blik cannellinibonen (400 g), afgespoeld en uitgelekt
  • 3 el Griekse yoghurt of lichte kookroom (toevoegen op het einde)
  • Gekookte volkoren rijst, platbrood of gegrild zuurdesembrood, voor erbij

preparation

Stap 1 – Garnalen voorbereiden
Dep de garnalen droog en bestrooi met 1 tl Shawarma mix. Zet apart.

Stap 2 – Basis maken
Verhit 2 el olijfolie in een ruime pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en ui toe en bak 3–4 minuten tot ze zacht en geurig zijn.

Stap 3 – Kruiden en bonen
Roer de rest van de Shawarma mix, tomatenpuree en koriander door de pan en bak 1 minuut mee. Voeg de cannellinibonen toe met 100 ml water en laat 10 minuten zachtjes sudderen tot de saus iets indikt.

Stap 4 – Garnalen bakken
Verhit in een aparte koekenpan 2 el olijfolie. Bak de garnalen 2–3 minuten per kant tot ze roze en gaar zijn. Voeg ze daarna toe aan de bonensaus.

Stap 5 – Afmaken
Roer vlak voor serveren de yoghurt of kookroom door de saus voor een romige touch. Proef en breng op smaak met peper en eventueel een kneepje citroensap.

Stap 6 – Serveren
Serveer de garnalen en bonen met rijst, platbrood of gegrild zuurdesembrood. Garneer met extra koriander.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl