Meatball Pasta

Meatball Pasta

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This protein -rich, healthy meatballs Pasta is a delicious and filling meal, perfect for a weekdays dinner.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Cooking pasta

  • Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg een snufje zout toe en kook de volkoren pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Zodra de pasta gaar is, giet je deze af en zet je deze apart.

Step 2: Preparing meatballs

  • In een grote mengkom combineer je het gehakt, ei, THE SPICE CLUB ITALIAN kruidenmix en de geraspte Parmezaanse kaas.
  • Meng alles goed en vorm er 12-16 gehaktballen van.

Step 3: Baking meatballs

  • Verhit in een grote koekenpan wat olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui toe en bak deze gedurende 3-4 minuten tot ze zacht zijn.
  • Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
  • Voeg de gehaktballen toe aan de koekenpan en bak ze, af en toe draaiend, ongeveer 10 minuten tot ze aan alle kanten bruin en gaar zijn.

Step 4: Prepare sauce

  • Roer de geplette tomaten en de overige 2 eetlepels THE SPICE CLUB ITALIAN kruidenmix door de saus.
  • Breng de saus aan de kook en laat 5-7 minuten sudderen, zodat de smaken goed kunnen mengen.

Step 5: Merge pasta and meatballs

  • Breng de saus op smaak met zout en peper naar smaak.
  • Voeg de gekookte pasta toe aan de koekenpan en meng voorzichtig zodat de gehaktballen en pasta goed bedekt zijn met de saus.

Serve the Italian meatballs Pasta warm, garnished with The Spice Club Topping and possibly some finely chopped fresh basil for extra taste and color. Buon Appetito!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl